Bilværksted i Farum​

Søger du et bilværksted i Farum, hvor serviceniveauet og kvaliteten er i top, og hvor priserne er i bund?

Så kig forbi Farum Autocenter. Vi har stor erfaring med reparation og service af alle biler og en klar målsætning om at gøre vores kunder tilfredse, når de besøger os med behov for et professionelt bilværksted i Farum og omegn. Vi har kendskab til alle bilmærker og plads til alle kunder.

Bilværksted i Farum med fokus på dig og din bil

Hos Farum Autocenter arbejder vi målrettet og effektivt med lige netop din bil. Vi kan servicere alle bilmærker og håndtere alt fra mindre serviceeftersyn til større reparationer. Vi hjælper også gerne med køb og salg af biler. Vi bistår eksempelvis gerne med rådgivning i forbindelse med køb, så du er sikker på, at din nye bil lever op til dine forventninger. Vi sørger også for grundig klargøring og rengøring og sikrer dermed, at du får mest muligt for din bil, hvis du skal sælge.

Som dit bilværksted i Farum kan vi blandt andet tilbyde:

  • Serviceeftersyn
  • Undervognsbehandling mod rust
  • Klargøring og rengøring af biler
  • Køb og salg

Hos os er du sikret en professionel og omhyggelig service med fokus på at imødekomme alle dine forventninger. Vores priser er samtidigt særdeles konkurrencedygtige, og du er dermed sikret den højeste kvalitet til den laveste pris, når du benytter os som dit bilværksted i Farum.

Kompromisløs kvalitet og større køreglæde

Når du behandler din bil godt, holder den også i flere år. Ikke mindst bliver køreglæden større, når alt er i absolut bedste stand. Derfor skal du heller aldrig gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde, når du skal vælge værksted.

Når du vælger os som dit foretrukne bilværksted i Farum, er du garanteret en kompromisløs kvalitet og en detaljebevidst medarbejderstab, som ikke sender din bil hjem uden selv at kunne stå inde for deres arbejde. Et samarbejde med os er lig med alsidig og kompetent service - uanset om det drejer sig om køb og salg, service eller klargøring. Og kundeservicen og effektiviteten er selvfølgelig i top.

Kontakt til dit bilværksted i Farum

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til priser eller vores services, eller hvis du ønsker at være kunde hos et bilværksted i Farum, som har kvalitet og tilfredse kunder som sin højeste prioritet. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde.

​​

Det siger vores kunder​

"Kompetente medarbejdere…"

Fantastisk service og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan klart anbefale dem:)

Mette Ahlén Meldgaard

"Professionel hjælp…"

Ekstrem god service, med professionel hjælp fra start til slut!

Hasti Bahramian Safiri

"God service"

Kan stærkt anbefales!! God service og meget hjælpsomme! Gode priser !

Ali Al-Abaiji

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

✔️Dit lokale autoværksted

✔️Tager ansvar og yder god service

✔️Uddanner dygtige mekanikere

Firmainfo

Farum Autopartner ApS

​Havremarken 7, 3520 Farum

Klik for rutevejledning


​CVR: 41871393

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt