Bilforhandler i Farum

Er du på udkig efter en ærlig bilforhandler i Farum, som kan guide dig sikkert igennem køb af din næste, brugte bil? Eller har du brug for professionel hjælp til at sælge din gamle bil til den bedste pris? Så er du velkommen hos Farum Autocenter.

Vi har altid mange, forskellige biler på lager og kan for det meste skaffe ønskede modeller og mærker, hvis du er på udkig efter noget særligt. Da vi samtidigt råder over eget værksted og et hold af dygtige automekanikere, kan vi sikre en grundig og effektiv klargøring af din bil, hvis du skal sælge.

Gør en sikker handel hos din bilforhandler i Farum

Farum Autocenter er en bilforhandler i Farum med en serviceminded medarbejderstab, som har stor erfaring inden for salg, serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker. Vi står klar til at gøre din bilhandel til en tryg oplevelse - uanset om du ønsker at sælge eller købe.

Vi tager os gerne af klargøringen, hvis du skal sælge, ligesom vi gerne rådgiver og guider dig sikkert igennem processen, hvis du skal købe. Hos os er en retfærdig handel en selvfølge, og vi ser frem til at gøre dit bilkøb- eller salg til en tryg oplevelse, hvis du vælger os som din foretrukne bilforhandler i Farum.

Vi guider dig igennem hele processen

Det kan godt virke uoverskueligt at skulle købe ny bil. Først og fremmest skal du finde en model, der opfylder dine krav til pris og kvalitet. Desuden kan det være svært at vurdere, om en bil er prisen værd, hvis du ikke lige har den nødvendige viden. På samme måde kan det være overvældende at sælge, fordi du måske har svært ved at gennemskue, hvad der skal til, for at du kan få den bedste pris for din bil.

Hos Farum Autocenter har vi mange års erfaring med køb og salg af biler, og vi står klar til at guide dig sikkert igennem hele processen. Vi sørger for klargøring, rengøring, polering, eftersyn, undervognsbehandling, reparation og professionel rådgivning. Kort sagt alt det, der skal til for at indfri dine forventninger til os som din bilforhandler i Farum.

Kontakt din bilforhandler i Farum

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi gøre for dig som bilforhandler i Farum og omegn. Vi ser frem til et godt samarbejde og en tryg handel, som lever op til dine forventninger.

Det siger vores kunder​

"Kompetente medarbejdere…"

Fantastisk service og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan klart anbefale dem:)

Mette Ahlén Meldgaard

"Professionel hjælp…"

Ekstrem god service, med professionel hjælp fra start til slut!

Hasti Bahramian Safiri

"God service"

Kan stærkt anbefales!! God service og meget hjælpsomme! Gode priser !

Ali Al-Abaiji

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

✔️Dit lokale autoværksted

✔️Tager ansvar og yder god service

✔️Uddanner dygtige mekanikere

Firmainfo

Farum Autopartner ApS

​Havremarken 7, 3520 Farum

Klik for rutevejledning


​CVR: 41871393

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt