3 gode råd til finansiering og køb af brugt bil

Er du i tvivl om, hvordan du finansierer din nye, brugte bil? Og har du svært ved at finde den rette model i en kvalitet, der også matcher prisen? Farum Autocenter giver dig et par gode råd om finansiering og køb af brugt bil.

Undersøg markedet grundigt

Brugtvognsmarkedet bugner af biler, og som kommende køber kan det virke uoverskueligt at finde den helt rigtige bil. Desuden kan du nemt blive snydt af snu private forhandlere, der er mere interesserede i at sælge til en høj pris end at sælge i en høj kvalitet. Derfor bør du altid undersøge markedet – og ikke mindst forhandlerne – grundigt, inden du køber brugt bil. Køber du din brugte bil hos Farum Autocenter, er du altid sikret, at din kommende bil er i tip top stand. Vi har eget værksted, hvor vores mekanikere sørger for, at vores sortiment af biler er klargjort til salg, og vi tilbyder desuden en grundig rådgivning. Dermed kan du være sikker på at finde den rette bil i den rette kvalitet – og ikke mindst til den rette pris.

Overvej dine finansieringsmuligheder

Der findes et utal af løsninger til finansiering af brugte biler. Det er dog ikke alle, der er lige fordelagtige. For selvom et lån umiddelbart virker billigt, risikerer du at betale meget mere end den oprindelige udsalgspris. Derfor skal du ikke sige ja til det første og bedste billån. Undersøg eventuelt finansieringstilbud hos forskellige pengeinstitutter. Alternativt kan du optage et lån gennem selve forhandleren. Hos Farum Autocenter tilbyder vi eksempelvis finansiering af brugte biler via Resurs Bank.

Søg råd og vejledning

Medmindre du selv har stor viden om biler, er det en god idé, at du rådfører dig med en ekspert. Hos Farum Autocenter har vi knowhow om mange forskellige bilmærker, og derfor kan vi også altid guide dig sikkert igennem dit bilkøb. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til køb og finansiering af brugt bil.